All for Joomla All for Webmasters
deensl
+386 (0)2 609 60 30 tajnistvo@orodjarstvo-gorjak.si Ljubljanska cesta 102, 2324 Rače, Slovenija
Certifikat
ISO 9001:2008
ISO 14001:2004
Opremljeni
Na voljo sodoben
strojni park
Profesionalni
Izkušena ekipa
strokovnjakov
POVPRAŠEVANJE Video

Aktualno

EUROGUSS – mednarodni sejem livarske industrije

Euroguss je sejem livarske in pripadajoče livarske industrije, ki se odvija vsaki dve leti v Nürnbergu in je največji sejem livarske branže v Evropi. Sejem predstavlja inovativne rešitve in nove produkte na področju litja aluminija, magnezija in cinka. Spekter produktov, ki jih je možno videti, zajema predvsem teme s področij 3D printanja, CNC strojev, ulitkov iz različnih materialov, kovinskih zlitin, izdelave orodij za livarsko industrijo, optimizacije različnih procesov, energijske učinkovitosti, različnih testiranj materialov in še veliko drugih področij.

Euroguss sejem livarske industrije se je začel leta 1996 v kraju Sindelfingen, kjer se ga je udeležilo 93 razstavljavcev. Danes je ta sejem največji Evropski sejem livarske industrije. V letu 2018 je bil postavljen nov rekord, saj se je sejma udeležilo 641 razstavljavcev iz 33 držav sveta in 15,000 obiskovalcev, eden izmer 641 razstavljavcev je bilo tudi naše podjetje Orodjarstvo Gorjak d.o.o..

Leta 2014 smo se prvič udeležili sejma, in od takrat dalje ga redno obiskujemo vsako drugo leto. Zelo smo ponosni, da smo lahko del tega sejma, saj nam predstavlja velik del napredka v našem poslu. Ob vsakem obisku sejma se srečamo z vsemi strankami, kjer se lahko družimo tako na ravni poslovnega partnerstva, kot tudi na ravni medsebojnega prijateljstva. Na sejmu imamo možnost, da predebatiramo teme, ki nas povezujejo, probleme, ki nas vse odletavajo in še mnogo drugih stvari, ki nam vsem pomagajo, da lažje vodimo svoje podjetje do ciljev.

Vsako leto spoznamo tudi veliko novih potencialnih kupcev, vidimo s čim se ukvarjajo druga podjetja po svetu, kaj izdelujejo, na kak način in  kako poslujejo. Sejem za naše podjetje predstavlja velik del posla, saj je oglaševanje in promoviranje v livarski branži dokaj zahtevno in tako nam sam sejem daje najboljšo možnost, da se predstavimo, pokažemo svoje izdelke, predstavimo svoje prednosti in politiko podjetja.

V letu 2020 bo sejem ponovno odprl svoja vrata in že zdaj se veselimo in upamo, da bomo lahko del dogodka.