All for Joomla All for Webmasters
sl
+386 (0)2 609 60 30 tajnistvo@orodjarstvo-gorjak.si Ljubljanska cesta 102, 2327 Rače, Slovenija
Certifikat
ISO 9001:2015
ISO 14001:2015
Opremljeni
Na voljo sodoben
strojni park
Profesionalni
Izkušena ekipa
strokovnjakov
POVPRAŠEVANJE Video

Udeležba na mednarodnem sejmu livarske industrije – EUROGUSS

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Udeležili smo se sejma  EUROGUSS – mednarodni sejem livarske industrije,  ki je POTEKAL od 16. DO 18. januarja v Nürnberg-u, Nemčija. Glavni namen je bil napredek in pridobitev potencialnih kupcev ter krepitev poslovnih partnerstev. Za izvedbo projekta so bila odobrena sredstva v višini 6.877,86 EUR, v okviru Javnega razpisa “Sofinanciranje individualnih sejemskih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini – 2018”. Cilj projekta je ugotoviti kaj drugi izdelujejo in na kak način poslujejo. Sejem predstavlja velik del posla. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Opis dogodka / sejma

Z manjšo skupino vodilnih delavcev na področju prodaje in kakovosti smo se v času od 16. do 18. januarja udeležili mednarodnega livarskega sejma Euroguss 2018 v Nürnbergu, Nemčija. Na samem sejmu smo imeli okoli 30m2 zakupljenega prostora, kjer smo lahko pokazali nekaj svojih izdelkov in izmenjali informacije z že obstoječimi ter možnimi bodočimi kupci. Za sejem smo pripravili tudi kataloge podjetja v različnih jezikih, ter predstavitveni video za vse mimoidoče. Po mnenju vseh udeleženih je bila udeležba na sejmu zelo uspešna, saj vsi menimo, da je ustvarjanje in vzdrževanje dobrih poslovnih odnosov v poslovnem svetu zelo pomembno.

Glavni cilji dogodka

Naš glavni cilj obiska sejma Euroguss 2018 je bil predstaviti se čim večjemu številu potencialnih kupcev, saj tovrstni sejmi za našo branžo predstavljajo najboljše in najučinkovitejše oglaševanje ter pozdraviti vse že obstoječe kupce, s katerimi zaradi delovnih obveznosti nimamo časa navezati prijateljskih odnosov. Poleg tega smo sejem želeli izkoristiti tudi za predstavitev vseh novosti (novi strojna oprema, razširitev delovnih prostorov,…), ki smo uspeli pridobiti v zadnjem času.

Financiranje

Za izvedbo projekta so bila odobrena sredstva v višini 6.877,86 EUR, v okviru Javnega razpisa “Sofinanciranje individualnih sejemskih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini – 2018”.

Rezultati dogodka

S samo udeležbo na sejmu smo bili vsi udeleženci več kot zadovoljni, saj smo uspeli navezati veliko kontaktov, ki jih brez udeležbe ne bi mogli pridobiti. Z veliko potencialnimi kupci smo se že dogovorili za predstavitvene sestanke in morebitna sodelovanja.