Storitve

CAD/CAM

Zavedamo se, da sta dober CAD in CAM razvoj temelj za kvalitetna orodja, zato imamo na oddelku CAD-CAM več delovnih postaj, ki jim namenjamo največjo pozornost, tudi v smeri izobraževanja študentov, saj se zavedamo, da lahko samo tako našim kupcem tudi v prihodnje zagotavljamo najvišjo kakovost.


Razvoj in modeliranje

Za specifične potrebe naših kupcev razvijamo in modeliramo tehnično zahtevne izdelke (3D) in sklope. Pri tem uporabljamo sodoben računalniški program Pro/ENGINEER.

CAD

Konstrukcija orodij je temelj kvalitetne orodjarne. Naš konstrukcijski oddelek ima na razpolago več delovnih postaj, opremljenih s programskim paketom Pro/ENGINEER oz. sedaj CREO, hkrati pa smo sposobni uvoziti različne formate: VDA, IGES, DXF, STEP, DWG, CATIA ipd.

CAM

Izdelavo 3D programov vršimo s pomočjo računalniško podprte tehnologije. Tako zagotavljamo čim bolj optimiziran proces izdelave orodij. Za izdelavo programov uporabljamo NCG CAM in MASTERCAM.

CNC rezkanje

Smo podjetje z večletno tradicijo na področju CNC rezkanja. Nudimo usluge 3- in 5-osnega CNC rezkanja in vrtanja. CNC rezkanje izvajamo z visoko kvalitetnimi stroji. Obdelujemo dele za vse vrste orodij do velikosti:

3 osno
Velikosti:
do 2.500 x 1.600 x 1.100 mm
Teže: do 8,0t

5 osno
Velikosti:
do 3.000 x 2.100 x 1.200 mm
Teže: do 20,0t

3D meritve

V zadnjem času se vedno bolj uporabljajo 3D optične koordinatne meritve, ki se lahko uporabijo enako, kot klasične koordinatne meritve. Deluje po principu, da z visoko ločljivo kamero posnamemo željen objekt, ki jih nato obdela pripadajoča programska oprema, ki natančno določi 3D koordinatne izbranih točk. Na osnovi tega lahko določimo položaje točk, razdalje, radije, itd. posebej primerne so za:


Merjenje proizvodov, na katerih ni možno uporabiti običajnih merilnih metod

Nadzor kvalitete v proizvodnji, ko izdelki še niso končani

Meritve konkavnih oblik, ki niso točne definirane

Struženje

Nudimo vam tako klasično kot tudi CNC struženje, s čimer lahko ugodimo vsaki vaši želji. Ponujamo visoko kakovost storitev struženja.


Velikost:
do 1.500 x 800 mm

Brušenje

Storitev brušenja izvajamo z več brusilnimi stroji, kar omogoča, da ugodimo domala sleherni vaši želji. V podjetju izvajamo naslednje storitve brušenja:

Ploskovno brušenje
Velikosti:
1.000 mm x 600mm

Okroglo brušenje
Velikosti:
Ø 250 mm x 750 m

Potopno in žično erodiranje

Na področju potopnega erodiranja imamo pestro ponudbo, zato vam lahko ponudimo storitve erodiranja z grafitom ali bakrom, prav tako pa vam lahko ponudimo različne velikosti strojev za žično erodiranje. Storitev erodiranja izvajamo do dimenzij:

Potopno erodiranje
Velikosti:
do 1200 x 850 mm
Teže: do 3,0t

Žično erodiranje
Velikosti:
do 1100 x 700 x 400 mm
Teže: do 1,2t

Klasično in globoko vrtanje

V podjetju nudimo tudi storitve klasičnega koordinatnega vrtanja, ter storitev globokega vrtanja in sicer s CNC horizontalnim in klasičnim horizontalnim vrtalnim strojem.

Klasično vrtanje
Velikosti:
1.200 x 700 mm .
Globina: do 400 mm

Globoko vrtanje
Velikosti:
1.000 x 1400 mm
Globina: do 800 mm

Klasično rezkanje

Z natančnim in profesionalnim pristopom, smo na področju klasičnega rezkanja zmožni uresničiti vse vaše želje. Naši zaposleni se trudijo, da so pri svojem delu vedno boljši, pri tem pa jim pomaga tudi kvaliteten pristop, ki zagotavlja želene rezultate. Rezkanje izvajamo do dimenzij:

Velikost do: do 1.500 x 800 mm
Teža:
do 2,0t

Potrebujete nasvet pri izbiri naših storitev ali produktov?


Pošljite nam povpraševanje in potrudili se bomo
izpolniti vaše želje in pričakovanja.

BUY NOW