Jezik:

ORODJARSTVO GORJAK

Simbioza moderne tehnologije in odlično izobraženih kadrov zagotavlja prilagodljivost, kvaliteto in strokovno zanesljivost ter predstavlja temelj sodelovanja s poslovnimi partnerji.

Smo družinsko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo vseh vrst orodij. Naši začetki segajo v leto 1980, ko smo pričeli izdelovati enostavna orodja za potrebe industrije.

Danes smo z inovativnim pristopom in 85 sodelavci sposobni uresničiti vse vaše želje in zahteve na področju orodjarstva. Že več kot tri desetletja konstruiramo in izdelujemo visoko zahtevna orodja za potrebe avtomobilske in drugih industrijskih panog.

Naši izdelki, skupaj z izobraženim kadrom, utelešajo kakovost in zanesljivost ter predstavljajo glavni temelj sodelovanja z našimi poslovnimi partnerji.

Pridobite brezplačno ponudbo

Oddajte povpraševanje in v najkrajšem možnem času vas bo kontaktiral eden od naših izkušenih prodajalcev.

KAKOVOST POZNANA PO CELEM SVETU

ZNANI PO KVALITETI. 

Sposobni smo dosegati najvišje standarde kvalitete in dobave.

OKOLJU PRIJAZNI.  

Skrb za okolje, varčevanje z energijo, energetska učinkovitost.

VARNOST PRI DELU.  

Zahteve za sistem vodenja zdravja in varnosti pri delu.

"Ni težav,
       ampak so izzivi!"

V podjetju je pomembno, da se združuje strokovno znanje, vrhunska tehnologija, kvaliteta in ekipni duh, v kolikor podjetje doseže to, potem je uspeh zagotovljen. Orodjarstvo Gorjak to ima in se trudi, da to obdrži in nadgrajuje.

Želimo si, da uspehe še naprej žanjemo skupaj z našimi kupci in našimi zaposlenimi, da smo vsak dan boljši kot smo bili včeraj, da se ne ustrašimo izziva, ampak na njem gradimo naše znanje.

Moto vseh nas mora biti: »Ni težav, ampak so izzivi!«

Izzivi, ki nam vlivajo moč, voljo in dodatno energijo, da strmimo k popolnosti.

Zahvaljujem se vsem zaposlenim in kupcem, ki gradijo našo zgodbo in nas delajo boljše iz dneva v dan!

Marko Gorjak

Direktor

GALERIJA

ZAPOSLITEV

V našem podjetju iščemo sodelavce, ki so pripravljeni na izzive, ki si želijo novih izkušenj in znanj ter si upajo preko svojih meja. Izziv, ki ga ponujamo kot del globalnega podjetništva, je prav gotovo lahko pomemben korak k vašemu uspehu.

Simbioza moderne tehnologije in odlično izobraženih kadrov vam omogoča veliko možnosti in širine tako v osebnostnem kot tudi poklicnem razvoju.

V kolikor med aktualnimi razpisi ne najdeš svojega poklica, nam na tajnistvo@orodjarstvo-gorjak.si pošlji samoiniciativno prijavo.

Pridruži se izkušeni ekipi strokovnjakov!