All for Joomla All for Webmasters
deensl
+386 (0)2 609 60 30 tajnistvo@orodjarstvo-gorjak.si Ljubljanska cesta 102, 2327 Rače, Slovenija
Certifikat
ISO 9001:2015
ISO 14001:2015
Opremljeni
Na voljo sodoben
strojni park
Profesionalni
Izkušena ekipa
strokovnjakov
POVPRAŠEVANJE Video

O podjetju

Predstavitev

Simbioza moderne tehnologije in odlično izobraženih kadrov zagotavlja prilagodljivost, kvaliteto in strokovno zanesljivost ter predstavlja temelj sodelovanja s poslovnimi partnerji.

Smo družinsko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo vseh vrst orodij. Naši začetki segajo v leto 1980, ko smo pričeli izdelovati enostavna orodja za potrebe industrije. Danes smo z inovativnim pristopom in 88 sodelavci sposobni uresničiti vse vaše želje in zahteve na področju orodjarstva. Že več kot tri desetletja konstruiramo in izdelujemo visoko zahtevna orodja za potrebe avtomobilske in drugih industrijskih panog. Naši izdelki, skupaj z izobraženim kadrom, utelešajo kakovost in zanesljivost ter predstavljajo glavni temelj sodelovanja z našimi poslovnimi partnerji.

Orodjarstvo Gorjak - Kader

V našem podjetju iščemo sodelavce, ki so pripravljeni na izzive, ki si želijo novih izkušenj in znanj ter si upajo preko svojih meja. Izziv, ki ga ponujamo kot del globalnega podjetništva, je prav gotovo lahko pomemben korak k vašemu uspehu. Simbioza moderne tehnologije in odlično izobraženih kadrov vam omogoča veliko možnosti in širine tako v osebnostnem kot tudi poklicnem razvoju.

Tehnologija

Skupina tehnikov, mojstrov in orodjarjev zagotavlja kvalitetno izdelavo orodij s pomočjo sodobnega strojnega parka, ki je že danes kos zahtevam prihodnosti. Tesno sodelovanje vodstva s posameznimi skupinami in podpora dobrega informacijskega sistema nam zagotavljata pregled nad tekočimi projekti in potrebno transparentnost v proizvodnji.

 

Okolje

Ker je okolje danes zelo pomemben dejavnik, se v podjetju trudimo, da je naša proizvodnja kar se da okolju prijazna proizvodnja. Varčevanje z energijo, vlaganje v razvoj in energetsko bolj učinkovito tehnološko opremo so samo nekateri izmed dejavnikov, ki smo jim zadostili, da se lahko pohvalimo z ISO standardom 14001:2015

Kakovost

Dolgoročni uspeh podjetja temelji na zadovoljstvu kupca , zato se trudimo da vedno znova izboljšujemo svoje standarde za kvaliteto.

Za nadzor nad kvaliteto skrbimo v skladu z ISO standardom 9001:2008. Kar zahtevajo kupci od nas, zahtevamo tudi mi od svojih dobaviteljev, zato izbiramo le take, ki so sposobni dosegati najvišje standarde kvalitete in dobave. Zraven vsega tega, pa smo proizvodnjo okrepili še z 3D merilnim sistemom GOM.